Ev ve İş yeri Hırsız Alarm Sistemleri

İdeal bir hırsız alarmı, kullanımı kolay, bina dışı ekipmanları kolaylıkla görülebilen, iç ekipmanları ve kontrol paneli göze çarpmayan, tesisin yapısına göre işlevsel ve kullanıcı beklentilerini karşılayan bir sistem olmalıdır. Kullanımının kolay olması; tesisteki yetki verilen her kullanıcının alarm sistemini anlayabilmesi, devreye alıp kapatabilmesi, acil bir durumda ne yapması gerektiğini bilmesini sağlar. Bina dışı sirenlerin kolaylıkla görünmesi; istenmeyen olaylar yaşanmadan önce hırsızın tesiste alarm olduğunu görerek caydırılmasını sağlar. Bina içi ekipmanların göze çarpmaması; alarm sisteminin kolay devre dışı bırakılamamasını sağlar. Kullanıcı beklentilerinin tam olarak karşılanması konusunda ise müşterinin hırsız alarm sisteminden tam olarak ne beklediğinin öğrenilmesi ve bu şartlara uyan sistemin önerilmesi büyük önem arz etmektedir. Örnek olarak; kullanıcı alarm sisteminin gerekli durumlarda sağlık birimlerine sinyal göndermesini istiyor ise mekâna alarm izleme merkezine bağlı bir alarm sistemi kurulmalıdır.

ev ve işyeri hırsız alarm sistemleri

Ev Hırsız Alarm Sistemleri

Evlerde alarm sistemlerinin kullanılması günümüzde yaygın bir seçenektir. Evlerde hırsızlık, gaz kaçağı, yangın, sağlık ihtiyaçları gibi nedenlerden dolayı tam kapsam bir alarm sistemi ihtiyacı doğmaktadır. Evlerde alarm sistemlerinin kullanım amaçları ve hangi alarm sistemlerinin tercih edilmesi ile ilgili daha önceki yazılarımızda bilgi vermiştik. İlgili ev alarm sistemleri yazısına gitmek için tıklayınız.

İş Yeri Hırsız Alarm Sistemleri

İş yerlerinde hırsız alarm sistemleri daha çok ayrı bir yangın alarm sistemi ile birlikte kullanılmaktadır. Evlerde tüm ihtiyaçlar konusunda yeterli olan tam kapsam bir hırsız alarm sistemi, iş yerlerinin alanlarının büyük olması ve kullanıcı beklentilerinin evlere göre daha yüksek olmasından dolayı ayrı sistemler olarak kullanılmaktadır. Çoğu işletmede basit bir yangın alarm sisteminden ziyade akıllı adresli yangın alarm sistemi ve yangın söndürme sistemi de entegre olarak kullanılmaktadır.

Hırsız Alarmı Servis ve Onarım Hizmetleri

My/Pc Teknoloji olarak, konut ve iş yeri hırsız alarm sisteminizin arıza ve iyileştirme çalışmaları için kalifiye teknik servis ekibimiz ile yerinde servis ve onarım hizmeti sunuyoruz. Hırsız alarm sistemlerinin birçok bileşeninde ortaya çıkabilen hatalı dedektör bağlantısı, kontrol paneli arızaları, sensör arızaları, kablo arızaları, bağlantı arızaları gibi durumlarda çözüm ortağımız olan markalarda servis vermekteyiz. Mevcut hırsız alarm sisteminizde iyileştirme çalışmaları için dedektör eklenmesi, bölge belirlenmesi, alarm merkezine bağlantı gibi revizyon işlemleri için tesisin ihtiyaçları ve müşteri beklentilerinin tam olarak anlaşılabilmesi için öncelikle ücretsiz keşif hizmeti sunuyoruz. Tasarım, projelendirme ve fiyat çalışması sonrasında onayınızla alarm sisteminizde gerekli iyileştirme çalışmalarını uyguluyoruz.

My/Pc Teknoloji, Güvenlik Kamera Sistemleri, IP Kamera Çözümleri, AHD Kamera Çözümleri, Termal Kamera Çözümleri, Mobil Güvenlik Çözümleri ve Güvenlik Sistemleri satış ve kurulum hizmetleri vermektedir.

İstanbul başta olmak üzere tüm Marmara Bölgesi’nde güvenlik sistemleri kurulum hizmetleri vermekteyiz. Güvenlik kamera sistemleri ile ilgili her türlü soru ve ihtiyaçlarınız için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ürün Kataloğu

alarm ve güvenlik sistemleri

Ücretsiz Keşif

    Ad Soyad

    E-posta

    Telefon

    Firma Adı

    Adres

     
    dahua
    haikon
    avenir
    samsung
    sony
    lg
    hyundai

    Satış ve kurulumunu yaptığımız kamera modelleri ve güvenlik sistemi ekipmanlarını aşağıda bulabilirsiniz. İlgilendiğiniz ürünle ilgili fiyat veya ücretsiz keşif isteyebilirsiniz.

    İstanbul başta olmak üzere tüm Marmara Bölgesi’nde güvenlik sistemleri kurulum hizmetleri vermekteyiz. Güvenlik kamera sistemleri ile ilgili her türlü soru ve ihtiyaçlarınız için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

    fiyat talebi

    0212 451 44 44